“Models de Cooperació a l’Àfrica en temps de crisi: qüestió de salut”.

dretalasalut

El proper dimarts dia 11, la Campanya Dret a la Salut a l’Àfrica organitza una interessant Jornada sobre “Models de Cooperació a l’Àfrica en temps de crisi: qüestió de salut”.

Amb aquesta jornada la campanya vol motivar el debat sobre els models de cooperació sanitària a l’Àfrica, revisant la seva evolució fins a l’actualitat. Vol centrar-se en els efectes que la crisi està tenint en la cooperació sanitària a l’Àfrica, no només per la davallada dels pressupostos dedicats a cooperació des d’Occident, sinó també pel canvi d’estratègies i l’emergència de nous models de cooperació de la mà d’economies emergents i de col·laboracions públic-privades.

Podeu descarregar-vos el programa complet aquí.

Fa un any, la campanya ja va organitzar una altra Jornada sota el títol “Què està canviant en la cooperació internacional en salut?”

IMG_2944 (1)

***

Dret a la salut a l’Àfrica és una campanya d’Educació per al Desenvolupament que pretén abordar els diferents factors que impedeixen gaudir del dret a la salut al continent africà.

La iniciativa que sorgeix de les entitats, Farmacèutics Mundi i Medicus Mundi Catalunya, està impulsant diverses activitats que es duen a terme per tot el territori català durant 3 anys (gener 2011 – desembre 2013).

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s